Vinimondo

Despre noi

Am inceput incursiunea in lumea vinurilor din dorinta de a oferi iubitorilor de vin o paleta de produse premium, producatori renumiti si servicii de consultanta si asistenta. Avem in portofoliu vinuri premium descoperite din pasiune, pe care ne dorim sa le facem cunoscute atat clientilor individuali, cat si in HORECA.

Credem cu tarie ca reusita unui business cu si despre vin nu sta doar in portofoliu, ci mai ales in echipa sa - o echipa ambitioasa, deschisa la nou, pasionata si profesionista, dornica sa acumuleze mereu cunostinte, sa se autodepaseasca si sa devina in cele din urma referinta incontestabila in materie de vinuri premium de import pe piata din Romania.

De asemenea, cei ce activeaza in domeniul HORECA pot gasi in Vinimondo un partener de incredere - acoperim intreg teritoriul Romaniei si oferim prompt recomandari si consultanta pentru alegerea meniului de vinuri adecvat targetului acestora.

Intr-un final, www.vinimondo.ro este mai mult decat un magazin online, este un punct de referinta pentru istoria tarilor, regiunilor, producatorilor de vin si al vinurilor pe care le reprezentam, informatiile fiind de acum structurate mai clar si mai accesibil, iar serviciile oferite de noi ridicandu-se la cel mai ridicat standard.

You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Conecteaza-te cu Facebook