L - V 9:00 - 17:00

0720 050 000

Chateau Quintus

În iunie 2011, Domaine Clarence Dillon, compania proprietară a Château Haut-Brion și Château La Mission Haut-Brion, achiziționează în localitatea Saint-Emilion, un domeniu impresionant, pe care mai târziu îl va numi Château Quintus. 
Originalitatea terroirului extraordinar al Château Quintus constă în diversitatea tipurilor de sol și a orientărilor diferite ale pantelor. Prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că între 1844 și 1849 – vândute sub numele Château Tertre Daugay – vinurile de aici se numărau printre cele mai vândute și mai scumpe vinuri din Saint-Emilion. Plantațiile acestui domeniu se întind pe o fâșie de pământ înaltă, extremitate a podișului Saint Emilion, beneficiind de o imagine panoramică impresionantă, ce acoperă întreaga localitate aflată în apropiere și valea râului Dordogne. 
Datorită practicilor enologice excelente folosite, vinurile produse sunt corpolente, coapte cu structură ce reflectă esența vinurilor din Saint Emilion. În octombrie 2013, Château Quintus se unește cu proprietatea vecină, Château L’Arrosee, cele două domenii excepționale cooperând pentru a produce unele dintre cele mai bune vinuri din Saint-Emilion.

 • 175,00 RON
  • Volum Sticlă750ml
  • CuloareRoșu
  • TipSec
  • StrugureMerlot 56.5%, Cabernet Franc 30.5%, Cabernet Sauvignon 13%
  Afişează

  Momentan fără stoc,
  disponibil la comandă.

  Afişează

  Momentan fără stoc,
  disponibil la comandă.