L - V 9:00 - 17:00

0720 050 000

Martinborough

Martinborough

Martinborough se bucură de un climat similar regiunilor faimoase cu climă rece, precum cel al Burgundiei, Văii Loarei și Marlboroughului. În același timp, Martinborough este cea mai uscată și mai caldă zonă din regiunile Wairarapa/Wellington, mai ales în perioada critică a finalului de vară, început de toamnă.

Craggy Range este o cramă de familie, înființată în 1997, cramă ce a primit din partea publicației americane Wine Enthusiast titlul de "New World Winery of the Year" pentru anul 2014.

Aceasta este situată în zona viticolă premium din Noua Zeelandă, Hawke's Bay, la poalele spectaculosului vârf Te Mata. Având ca filosofie vinificarea separată a parcelelor, Craggy Range a fost și prima cramă din emisfera sudică ce a propus pieței vinuri monovarietale provenite din mai multe regiuni ale Noii Zeelande, recunoscute pentru soiurile specifice.
Crama produce vinuri de calitate, printre care renumitele colecții de familie și Prestige, precum și ediții limitate, toate reflectând tipicitatea terroirului și telentul vinificatorilor.

Strugurii, cultivați pe plantații excepționale din Noua Zeelandă, precum Hawke’s Bay, Martinborough și Marlborough (selectate pentru condițiile unice de sol și climă), produc vinuri cu personalitate. Crama Giants, unică din punct de vedere arhitectural, este locul cramei Craggy Range, precum și al mult premiatului restaurant al acesteia, Terroir.