ARNALDO CAPRAI SI "REVOLUTIA" VERDE

ARNALDO CAPRAI SI

Anul acesta, intre 1 mai si 31 octombrie, are loc in Italia Universal Exibition Expo Milano 2015, iar tema centrala a evenimentului este Feeding the Planet, Energy for Life.

Mergand un pic inapoi pe firul evenimentelor, in 2010, Arnaldo Caprai anticipa cumva preocuparile actuale si incepea sa puna accent pe propriile responsabilitati legate de "Planeta", unde Montefalco si imprejurimile acestei zone minunate sunt vazute ca o mica planeta de acest producator. Scopul  era realizarea unui exemplu de concept concret, complet si eficient de sustenabilitate a teritoriului, care sa devina in timp model pentru viticultori si agricultori.

Aceasta procupare a condus la realizarea unui protocol de proiect - New Green Revolution, iar certificarea lui Arnaldo Caprai a venit pe 5 aprilie 2013. Sumarizand, New Green Revolution este, in fapt, o serie de indrumari pentru zona Montefalco. Viziunea Arnaldo Caprai surprinde incercarea de luare de pozitie in sustinerea mediului inconjurator din toate punctele de vedere. 

Intr-un final, revenind in prezent, pentru contributia sa la proiectul din Montefalco, Marco Caprai - proprietarul cramei si un oenolog bine-cunoscut, este numit in 2015 la Expo Milano Super Erou National.

 
image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data