PETRECEREA DE RELANSARE MAZILIQUE.RO

PETRECEREA DE RELANSARE MAZILIQUE.RO

Mazilique si-a reinnoit juramintele cu online-ul dupa 5 ani de blogging. Pe 18 septembrie, Cristina Mazilu, adica Mazilique pentru necunoscatori, a sarbatorit alaturi de prieteni, colaboratori si parteneri, 5 ani de prezenta online cu relansarea blogului Mazilique.ro.

Cristina Mazilu este publisherul revistei de gastronomie BBC Good Food Romania si, din 2009, si-a lansat blogul Chez Mazilique, un blog de food, travel si lifestyle care luna aceasta si-a schimbat infatisarea in Mazilique.ro. Pentru aceasta, Cristina a organizat un garden party intr-unul din cele mai trend locuri din oras - Iconic Food Wine & Design, gatind pentru cei aproape 150 de invitati, dupa retetele ei. Din meniu nu a lipsit celebrul "banana bread", cea mai cunoscuta si mai cautata reteta a blogului ei.

Si cum niciun eveniment nu este complet fara vin, am fost onorati de rugamintea acesteia de a asigura aceasta parte a evenimentului cu: Il Fresco - Villa Sandi, Il Fresco Rose - Villa Sandi, Le Renard Bourgogne Pinot Noir - A&A Devillard si Le Renard Bourgogne Chardonnay - A&A Devillard.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data