*Oferte personalizate pentru evenimente. Contactați-ne!
+40 720 050 000
*Oferte personalizate pentru evenimente. Contactați-ne!
+40 720 050 000
Le Difese - 2021 - Toscana IGT
Roșu rubiniu închis.
Corpolență ridicată, bine echilibrat și cu taninuri suple.
Arome de fructe negre de pădure, cu note de vanilie și condimente dulci.
Fermentare la temperaturi controlate de 27-28°C în inox. Macerare individuală 13-15 zile pentru Cabernet Sauvignon și 14-18 zile pentru Sangiovese. La sfârșitul fermentației malolactice, vinul rămâne în inox încă 3-4 luni la temperaturi în jur de 10°C. Este decantat periodic pentru eliminarea sedimentelor. Maturare în butoaie de stejar timp de 6-8 luni, utilizate anterior pentru Guidalberto și Sassicaia. După maturarea în butoaiele de stejar, vinul este adus înapoi în inox unde petrece în jur de 20 zile la temperaturi de 4-5°C în vederea stabilizării înainte de îmbuteliere.